Pazartesi, Mart 15, 2010

umudumdan yana sosyallik

Her ne kadar hepsinde birer accountum olsa da şu social dediğimiz şeylerden tiksinir hale gelmiş bulunmaktayım. Kendilerinin aplikeyşınları yüzünden mail kutusunu açamaz, eski keyifli maillerimi okuyamaz hale nihayet geldim.
* "Eee onlar ayarlar'dan kapanmıyor mu olum" diyenlere, sağlam söverim. En iyisi susun.

Facebook:
* Sanırım ilk bulaştığım sosyallik bu. Allah cezasını versin ki, ilkokulda aşık olduğum ve şimdi çoçuğu olan, asker eşiyle o diyar senin bu diyar gezin fotoğraflarıyla, katil olabilirim mesela. Ya da ilkokulda yine gıcık kaptığım falancanın benim listemde olması insanı çileden çıkarıyor. Yetter lan bulmayın artık beni. Tenefüste önümüze bin tekme oynadığımız günlerden utanıyorum anlasananız ya.

Friendfeed:
* Bunun ismini güzel telaffuz edemediğimden, daha başından kaybetti. O nedenle kendisi hakkında yorum yapıp, popüleritesine katkıda bulunmak istemiyorum. Kendisiyle pek anlaşamadık, mantık çerçevesinde de yürümeyeceğini anladık. İlişkimiz sonlandı. Bana arada mail atıyor ama, kaale almıyorum diyebilirim.

Twitter:
* Bu güzel eve. Nesini beğendim. 2 Şey.. Kuşunu ve mavisini : ))) Başka da bir numarası yok kanımca. Böyle tuvaletteyim diye invite bırakanlar var. Zaman geçtikçe listemden sileceğim onları. Bazıları "Starbucks da kahve içiyorum" diye, gönderiyor. Ulan bizene a.q.
Buzz:
* Hakkında bir entry var ->
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=google+buzz%2F%2318218474

Sosyalliğin açık kahverengi renginden saçmalar vol1
King Regards,
Clave Lander.
Rabbine soranın topuklarına sıktırtırım.